Participació restringida


  • Comparteix:

Aquesta és una carta dirigida a l'Ajuntament i a l'organització de les mostres gastronòmiques, a la Ruta de la Tapa i altres. Som un establiment de restauració amb més de 15 anys a Sant Cugat i sembla que sempre són els mateixos els que participen als esdeveniments relacionats amb la testauració del poble. Vam demanar de participar, per proximitat, a la mostra gastronòmica del cap de setmana passat aprofitant la inauguració de la plaça Sant Pere, d'on estem a metres. La resposta: no. Vam demanar ja fa un any de participar al Ruta de la Tapa d'aquest any. La resposta: no-

Què passa que en aquest poble sempre participen els mateixos? Que no hi ha cabuda per a noves alternatives? Que no paguem tots els mateixos impostos? Que no som tots comerços de Sant Cugat? Moltes preguntes amb poques respostes i moltes negatives. Estem molt disconformes amb els procediments d'elecció i de 'tu si, tu no' que es duen a terme en aquest poble, quan tots tenim els mateixos drets i hauríem de tenir les mateixes oportunitats. O no?

No hi ha cap possibilitat de tenir-nos en compte?

Gràcies Ajuntament, gràcies a l'organització per comptar amb tots!

RESTAURANT NAKHLA, del carrer de Sabadell



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.