La Unió fa la força


  • Comparteix:

Vagi per davant la meva felicitació a Sant Cugat per aquest nou projecte de ciutat il·lusionant per continuar sent un referent cultural. M'estic referint a la recuperació del Teatre de la centenària La Unió. I parlo com a integrant de la Companyia de teatre amateur, estable, Fila Zero.

Hem estat durant més de 25 anys fent teatre amateur, representant, a La Unió, innombrables obres, comèdies, drames, lectures, etc. Estem il·lusionats i esperançats amb el nou projecte, amb el nou edifici, amb els nous espais que seguiran sent el motor cultural que durant dècades va ser i que mai va haver de deixar de ser-ho.

Però també estem una mica decebuts pel nul protagonisme que se'ns ha donat a les seccions, que en definitiva són la raó de ser d'aquesta entitat. No hem tingut, gairebé, ni veu ni vot durant tot el període d'estudi del projecte i més se'ns ignora el dia de la presentació oficial, ni se'ns convida (coses del protocol) o d'alguna manera intencionada no voler compartir protagonisme amb els que han mantingut una important activitat en la promoció de la cultura popular catalana, en general, i en particular en la promoció de la cultura, en totes les seves facetes, a Sant Cugat.

De nou felicitats per aquest gran pas endavant, de justícia, que es mereixia l'entitat centenària, la Sociedat Coral Unió Santcugatenca i tot el municipi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.