Julián Marín s'acomiada del Sant Cugat Esport


  • Comparteix:

Gran part, per no dir tot, del que sé d'aquest esport ho he après al SantCu. He estat jugador des de patufet fins a amateur, delegat, monitor, entrenador i coordinador. Un camí que m'ha permès créixer com a persona i com a professional. Així que aquestes línies són per agrair al club tot el que m'ha permès aprendre.

El gran tresor del club són les persones, que ningú no ho dubti, i al mateix temps aquestes persones són les que fan gran la nostra entitat. Les que hi són ara i les que hi van ser. El futbol m'ha permès conèixer gent increïble i grans professionals que, sense dubte, fan que aquesta entitat tingui vida i continuïtat. A totes elles els hi vull agrair tot el que m'han aportat. També a algunes d'elles cal demanar-li's disculpes; segur que sovint he comès errades durant aquests anys i d'això n'he après, per intentar millorar.

He viscut moments molt feliços amb el SantCu que sempre estaran presents a la meva memòria. Ara em toca sortir fora i demostrar que els entrenadors del club de la ciutat tenim molt a dir. Però no dubteu que sempre estaré a prop del SantCu i que, després de ser jugador, delegat, monitor, entrenador i coordinador, ara em toca ser seguidor fidel dels nostres colors. Com a aficionat seguiré gaudint dels molts èxits que anireu recollint.

Recordant d'on vinc, sabré on anar i, per suposat, sabré on he de tornar.

Un cop més, gràcies! I ens veiem aviat!

Sóc vermell i negre, sóc del Sant Cugat!

JULIÁN MARÍN



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.