Davant de possibles interpretacions errònies


  • Comparteix:

Des de l'anunci recent de la compra del concessionari Volkswagen per part de Movento, Auco-Vallès continua sent l'únic concessionari oficial de Volkswagen a Sant Cugat del Vallès. A més, aquest any també se seguirà prestant el servei oficial de postvenda per a la marca Audi.

Amb la integració en el grup Movento, que a l'agost va formalitzar la compra del concessionari oficial Volkswagen de Sant Cugat, Auco-Vallès experimentarà l'impuls de qualitat i servei al client propi de formar part d’una estructura sòlida arreu del territori. Amb aquesta operació, la branca d'automoció de Moventia incrementa la presència a la ciutat i consolida l'estratègia de creixement a la província de Barcelona.

En aquesta nova etapa, tot l’equip humà d’Auco Vallès i Movento es referma en el compromís de continuar donant un servei de qualitat a tots els seus clients.

Movento és la branca d'automoció de Moventia i és un dels grups més importants del país que distribueix vehicles nous i d'ocasió de 14 marques diferents (Renault, Dacia, Mercedes, Smart, Volkswagen, Audi, Seat i Skoda, de cotxes; Renault, Mercedes i Volkswagen, de vehicles industrials; i Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia, Derbi i Moto Guzzi, de vehicles de dues rodes).

AUCO-VALLÈS



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.