No, senyora Munia Fernández-Jordán, el caixer de Mira-sol no és mèrit seu


  • Comparteix:

El caixer automàtic que properament hi haurà al Mercat de Mira-sol no és mèrit seu ni de Ciutadans. Atribuir-se mèrits indegudament és lleig, a més de resultar ofensiu per a les persones que han treballat per aconseguir-ho. I el més greu de tot és tractar a la gent com si fossin ximples i s'ho haguessin d'empassar tot.

Per molt que des de Ciutadans s'hagin interessat i preguntat pel tema, cosa que probablement han fet, que es pugui instal·lar un caixer al Mercat de Mira-sol és mèrit d'una petició dels comerciants del mercat, de les gestions de Promusa com a titulars de l'espai, de l'interès comercial d'una entitat financera i de la feina concreta de moltes persones per poder fer-ho realitat.

Fa mesos que s’hi treballa, des d'abans de començar aquest nou mandat. S'han fet reunions, s'han fet estudis, s'han signat contractes i s'estan fent diverses gestions i actuacions per poder instal·lar-lo. Un caixer automàtic requereix, entre altres coses, certes mesures de seguretat, una línia telefònica i estudiar-ne la ubicació adequada, i no resulta trivial ni senzill resoldre tots aquests factors.

Segurament tots voldríem que aquesta feina es pogués accelerar al màxim i tenir-lo ja a disposició dels paradistes, dels clients del Mercat i dels veïns de Mira-sol. S’hi està treballant i aviat serà una realitat, però la feina s’ha de fer ben feta. No estem pendents, com vostè afirma en el seu escrit, d’una 'firma del Ayuntamiento', ni es pot dir que 'esperamos que no lo retrase porque el impulso en la gestión haya sido nuestra'. Res més lluny de la realitat. Ni falta un firma, ni es por retardar, ni l'impuls de la gestió ha estat seva. Hi haurà un caixer a Mira-sol per l’acció continuada i normal de la pròpia administració municipal en la millora dels nostres espais públics i dels serveis a les persones.

L'equip de govern de Sant Cugat no pretén atribuir-se mèrits en la propera instal·lació d’aquest caixer, però tampoc pot permetre que altres s’atorguin mèrits que no tenen, o que intentin aprofitar-se de la bona fe de les persones que llegeixin la seva columna d’opinió. Ja sabem que tenen moltes ganes de presentar mocions, de fer-se visibles als actes i de parlar amb entitats i associacions. Tot això és molt legítim, forma part de les seves responsabilitats com a partit de l’oposició i sempre que es plantegin actuacions en benefici de la ciutat, de la seva gent i de les seves empreses i que es puguin realitzar, segur que ens podrem posar d’acord. Però intentar apropiar-se com a partit polític de la feina de moltes persones durant molt mesos resulta, com a mínim, reprovable.

GRUP MUNICIPAL DE CONVERGÈNCIA



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.