Carta oberta a tots els partits polítics de Valldoreix


  • Comparteix:

Què ens passa a la gent, ens hem begut l'enteniment? Entre uns i altres sembla que ens volen enfonsar l'escola. L'escola bressol sempre és font de discussions per als partits polítics i mai no tenen en compte la funció social que fem, ni tampoc que és l'etapa més important en l'educació dels infants. A l'escola bressol és on els nens i nenes aprenen les bases fonamentals per al seu futur, és l'etapa de la vida, juntament amb l'adolescència, on es produeixen els grans canvis i si tenen dubtes ... els remeto a la neurociència.

Estem en ple període de preinscripcions i matriculacions per Déu!!! Els preocupa molt que ens hagin abaixat els sous (que, per cert, no saben que no és una afectació exclusiva de l'escola?), però no han pensat que si perdem matrícules s'hauran de tancar aules i el que perdrem serà la feina?

Cal que s'informin millor del que passa a la nostra escola, de com es gestionen les baixes, de l'esforç que fa tot l'equip per donar la millor cobertura possible i no deixar MAI una sola educadora a l'aula. I si en algun moment ha estat així MAI hi han estat la totalitat dels infants i s'ha comptat amb el suport de les educadores de l'aula paral·lela i/o de direcció, per això tenim portes corredisses que comuniquen les aules i per això treballem conjuntament amb el grup.

Ah! I que s'informin bé de com treballen la resta d'escoles bressol municipals de Sant Cugat, de Barcelona, o de molts altres municipis, on una sola persona es fa càrrec de vuit, nou, 10, 12/13 o 18/20 nens, dos terceres parts de la jornada escolar.

Si algú vol parlar de la nostra escola, abans de tot, que vingui i s'informi, perquè encara no hem tingut el plaer de conèixer a ningú dels que tant parlen de nosaltres i de les nostres suposades mancances, i si ho fan per terceres persones, que vinguin a l'escola bressol Valldoreix i s'informin de primera mà, que els atendrem molt gustosament, tal com estem acostumats a fer-ho amb tothom que visita nostre centre.

L'escola bressol de Valldoreix som un equip que porta més de 40 anys al servei dels infants i les famílies de Valldoreix, i sempre hem estat un servei de qualitat, perquè cal no oblidar, que l'escola la formem persones dedicades en cos i ànima a la nostra feina i ens mereixem alguna cosa més que paraules que diguin, que som un 'servei públic de poca qualitat' i que 'cal defensar als infants' de la nostra suposada mala praxi.

Benvolguts senyors de Gent per Valldoreix si les seves intencions eren purament polítiques, sàpiguen que el què han aconseguit és fer mal a tot un col·lectiu amb molts anys de dedicació i abnegació per la seva feina, i que possiblement, en algun moment han tingut cura i estimació pels seus fills i filles.

Virgínia Gil Mas és directora de l’Escola Bressol de Valldoreix



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.