La conflictiva ubicació de la Festa Major Alternativa de Sant Cugat


  • Comparteix:

La Festa Major Alternativa enguany no es farà als Jardins de la Penya Regaléssia a causa dels greus i continus actes vandàlics i d'incivisme que patien els veïns.

La gran solució de l'Ajuntament consisteix a traslladar la festa a tocar d'habitatges al vulgarment batejat com a 'parc de l'Scalextric' de la Rambla del Celler amb la pujada de l'avinguda de Francesc Macià. És una zona humil on bàsicament hi viu gent gran i famílies amb infants que ja porten molts anys suportant que els caps de setmana i festius els cotxes aparquin amb impunitat a la mateixa vorera, així com una evident manca de vigilància policial.

Emplaço a l'alcaldessa, Mercè Conesa, al conjunt del govern de Convergència i de tots els grups de l'oposició de l'Ajuntament de Sant Cugat a exercir l'empatia i el talent en la governança mitjançant una mediació per trobar un emplaçament ideal de manera ètica, convivencial i responsable, sense víctimes. M'agradaria pensar que la CUP, segona força al consistori, i les seves joventuts Arran, organitzadors principals de la Festa Major Alternativa, no esdevindran còmplices directes acceptant i participant d'una decisió d'obtusa coherència tècnica i d'una fosca transparència política que atempta directament contra els col·lectius i les zones més socialment vulnerables de la ciutat.

MARTA FERRER I ESTRUCH



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.