Resposta al senyor Humet


  • Comparteix:

Ens preguntem si abans d'escriure res el senyor Humet, vocal de la CUP-PC a Valldoreix, s'assabenta i consulta les coses com hauria de fer una oposició responsable. En el darrer ple, el senyor Humet va presentar una moció perquè l'EMD contractés l'electricitat a través d'una cooperativa elèctrica, concretament a Som Energia.

Actualment i fins al final d'any, l'EMD rep el subministrament elèctric a través de l'adhesió al conveni amb el consorci de les administracions locals de Catalunya, Localret, que forma part de l'Associació Catalana de Municipis (ACM). És aquest consorci qui té un contracte signat amb la companyia elèctrica Endesa, fruit d'un procés públic de contractació -regulat per la Llei de Contractació- que assegura el preu més ajustat, la qualitat del servei i una certificació que garanteix que l'electricitat que se subministra a Valldoreix prové de fonts d'energia renovables, fet que el senyor Humet, com ja és habitual en ell, no es creu.

Des de l'EMD estem d'acord que cal anar canviant el model energètic per fer-lo més sostenible però no de la manera que el senyor Humet vol imposar amb la companyia Som Energia, sinó cercant la que ofereixi les millors condicions, afavorint així l'estalvi i el benefici per a tots els valldoreixencs i valldoreixenques.

Va ser el mateix senyor Humet qui va afirmar que era accionista de Som Energia. I vostè ens acusa de no estar per la feina?

Faci el favor, senyor Humet, de no opinar tan a la lleugera i de tenir uns arguments més sòlids i treballats, que demostrin que es preocupa pel bé de la nostra vila.

EQUIP DE GOVERN DE L'EMD DE VALLDOREIX




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.