Més Mossos patrullaran a Sant Cugat


  • Comparteix:

Celebro que els responsables dels actors principals de la seguretat que operen a la ciutat hagin arribat a un acord del que gaudirem no pas a curt termini. No és de rebut que els ciutadans i ciutadanes, davant la realitat que es mostra tossuda en quant als indicadors objectius i percepcions subjectives pel que fa a la seguretat a la ciutat, ens haguem de conformar amb un titular, que tot i ben rebut, es mostra insuficient.

La recent aprovació del pressupost de la Generalitat de Catalunya inclou una partida per proveir una promoció de 500 nous agents dels Mossos d'Esquadra.

D'aquí a que s'executi tot el procés selectiu i formació bàsica policial per a aquests nous 500 policies passarà un any i mig aproximadament. Serà llavors quan seran destinats en pràctiques.

La meva esperança rau en què els mossos que s'incorporin a patrullar Sant Cugat no estiguin en aquest contingent d'efectius de nova promoció per raons òbvies.

Per altra banda, preveient que mentre no s'incorporen els agents anunciats tindrem un dèficit de Mossos d'Esquadra a la ciutat, esperem que amb la col.laboració ciutadana i els recursos municipals propis de l'àrea de seguretat es pugui garantir la seguretat i pacífica convivència el màxim possible.

JOAN CARLES DE BLAS



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.