El respecte ho és tot


  • Comparteix:

Molts saben què va passar el divendres 7 d'aquest mes a la discoteca Teatre de Sant Cugat. I també molts saben que es va iniciar una petició a través de la plataforma Change.org per tal de conscienciar la gent sobre el que va succeir i d'obtenir una disculpa del local.

Els responsables de la discoteca afirmen que la representació no es va fer amb mala intenció, sinó per oferir un espectacle diferent, ara que som a la Setmana Santa. Però molta gent ha coincidit a veure fora de lloc un home fent de Jesús que ballava 'reggaeton' a una discoteca. Això ha estat una falta de respecte a les creences de moltes persones. Val a dir que aquestes persones no han volgut victimitzar l'Església, ja que no s'ha de ser creient per adonar-se de quant ha afectat l'incident i que no era el més correcte.

La discoteca Teatre ja ha emès un comunicat demanant perdó pel que va passar i donem les gràcies de tot cor. Hem d'entendre el que ha passat i hem d'aprendre d'aquesta situació, respectant totes les creences i tots els grups socials que freqüenten el local (aquesta sempre ha estat la filosofia de Teatre). Perquè quan tenim respecte, ho tenim tot.

Així que ara toca mantenir el bon rotllo que caracteritza les nits a Teatre, un lloc on anem tota mena de joves i on sempre ens podem divertir siguem com siguem.

Moltes gràcies per tot el que feu i invertiu per tal que puguem gaudir d'un oci segur i de qualitat per a tots.

PILAR CANO



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.