Carta d'agraïment de la Fundació Privada Autisme GURU a l'Ajuntament


  • Comparteix:

La Fundació GURU està ubicada a Valldoreix / Foto: http://escolaguru.blogspot.com.es/

La Fundació GURU està ubicada a Valldoreix / Foto: http://escolaguru.blogspot.com.es/

Des de la Fundació Privada Autisme GURU estem molt satisfets per les novetats en relació amb el tractament que reben les persones amb Trastorn de l'Espectre de l'Autisme per part de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès. Participar enguany per primera vegada en la celebració del dia mundial de conscienciació sobre l'autisme amb la il·luminació del Mercat Vell, la lectura del manifest i la participació en la campanya #diamundialautisme és un fet molt rellevant i de gran importància.

Aquet fet no ha suposat només l'acció puntual d'un dia concret, sinó que l'Ajuntament aprofitant la xarxa d'entitats que treballem amb persones amb TEA ens ha convocat el 3 de maig a la primera reunió del grup de treball format per; Grup TEA, Dinamiks, Zooterapia, Specialisterne, Friends i la Fundació Autisme GURU. Estem segurs que aquest grup de treball liderat per l’Ajuntament ens ajudarà a decidir quines son les accions que hem d’empendre a la nostra ciutat, de tal manera que es prioritzaran aquelles que siguin més útils tant per a les persones afectades com per a les seves famílies.

Escoltar directament els afectats i 'prendre el pols' de la situació real és una tasca laboriosa, però estem segur que els resultats d’aquest sistema de treball seran molt profitosos. No podem seguir treballant per les persones amb TEA sense escoltar quines son les seves necessitats i les de les seves famílies, hem d'acabar amb les polítiques de 'tot per a ells, però sense ells'.

Volem reiterar el nostre agraïment a l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès i la nostra il·lusió en la nova etapa.

MERITXELL ALÒS LLAURADÓ és gerent de la Fundació GURU



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.