Benvolguda Mercè


  • Comparteix:

Aquest diumenge 2 de juliol i quart de la Festa Major, a les vuit del matí, quan he sortit a comprar el pa i el diari, m'he trobat una totxana que han llençat contra el vidre de la porta d'entrada. Per sort no s'ha trencat. Dues passes més endavant un senyal de trànsit arrencat i tirat a la parada de bus i tres passes més enllà el nou local a punt d'obrir dels pisos reixa de l'ajuntament amb tot de pintades. Seguint per Santiago Rusiñol, Gorina i Carme, tot de finestres i portes tapiades amb cartrons i fustes.

De tornada pel carrer de la Sort (!), també cases tapiades per evitar estralls. La meva pregunta: si l'Ajuntament vol fer festes fins a les quatre (en realitat cinc de la matinada) com és que no paga les hores extres a la policia perquè acompanyi aquests energúmens que no tenen prou a fer soroll a alts decibels sinó que llencen els botellots i petards arreu per molestar i a sobre destrossen amb impunitat? Segurament no són ni de Sant Cugat. Quina ciutat tenim on els ciutadans s'han de protegir amb cartrons i fustes perquè l'ajuntament està de festa? Som Veneçuela?

Lamentable.

JOSEP VERGÉS és el president de l'Associació de Veins Sant Cugat Centre



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.