Agraïment de la comunitat educativa de l'Escola Turó de Can Mates


  • Comparteix:

L'AMPA i el claustre de mestres de l'escola Turó de Can Mates des que vam ser coneixedors que al nostre centre s'incrementarien els grups de P3 vàrem començar a treballar per vetllar i portar a terme un acolliment de qualitat d'aquests infants.

Al llarg de les setmanes, els representants de l'AMPA i l'equip directiu, hem mantingut reunions amb els Serveis Territorials, el Departament d'Ensenyament i amb l'Ajuntament. En totes aquestes trobades hem estat proactius, aportant diferents propostes per mirar de trobar solucions constructives per a tothom. Val a dir que, des del primer moment, ens hem sentit escoltats i hem copsat una predisposició ferma per arribar a una entesa.

Un cop ens han notificat les accions que es duran a terme a l'escola, només ens queda agrair la implicació i l'esforç que han fet les dues administracions per poder trobar una solució amb la qual tota la comunitat educativa, i especialment els alumnes del Turó, tindran assegurada una bona qualitat educativa.

AMPA I CLAUSTRE MESTRES DEL TURÓ DE CAN MATES



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.