Una lliçó de vida: en reconeixement del Pau


  • Comparteix:

Un dels espais d'aprenentatge comunitari de la Floresta és sens dubte l'agrupament escolta del barri. Són joves d'edats molt diverses que comparteixen espai, jocs, emocions, valors, dubtes, somnis, contradiccions... els podem veure molts caps de setmana en el seu nou cau, els podem viure en molts casos a través de les nostres filles i els nostres fills.

La vida ens proporciona un aprenentatge continu i aquest saber quotidià no té aturador en cap instant, i ser-ne conscient ens fa més grans, ens fa créixer. L'essencial és invisible als ulls ens deia el petit príncep, i ser capaços de veure allò que no es pot veure és probablement el més gran dels sabers. Aprendre de vegades fa mal, i sovint no podem fer res més que prémer aquest dolor contra nosaltres per a què el seu ensenyament, malgrat les punxades, no s'esmunyi.

Convertir el dolor en amor és el millor regal que ens podem fer com a humans, i en moments de dolor per la pèrdua d'un company estimat és quan ens sentim realment orgullosos de les noies i els nois del cau de la Floresta. Ens heu donat una lliçó de vida, i les veïnes i veïns del barri volem ser al vostre costat per continuar aprenent de vosaltres, per fer pinya i per projectar plegats el millor de tots nosaltres com a comunitat.

De tu, Pau, servarem en la memòria per sempre la teva generositat i la teva sensibilitat, la teva alegria i la teva discreció. Per a molts dels joves del cau hauràs estat un referent, no en tinguis cap dubte. La gent com tu perviu en cada lloc que ha passat, en cada objecte que ha tocat, en cada paraula que ha pronunciat, en cada cançó que ha cantat... Estem segurs que en el teu cau florestà sempre et tindran present, i en aquest barri nostre, tan orgullós per moltes coses hi haurà gent que omplint-se d'humilitat et recordarà agraïda per la lliçó de vida que ens has donat. Moltes gràcies Pau! Moltes gràcies cau de la Floresta!

Ramon Piqué, veí de la Floresta



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.