Patí Hoquei Club Sant Cugat: A continuar somiant


  • Comparteix:

Després de l'esperat ascens a l'OK Lliga estatal d'hoquei patins hem de continuar somiant. I somiem que un dia podrem tenir les instal·lacions i els recursos que una entitat com la nostra mereix.

M'explicaré; Un PAV 2 caient a trossos, amb goteres permanents els dies de pluja que, segurament, provocaran alguna suspensió de partits i potser fins i tot d'algun del nostre equip Sénior, amb la vergonya que això significaria.

Somiant que algun dia tinguem la lluminositat necessària perquè puguin retransmetre algun partit del nostre equip (recordar-vos que portem el nom de la ciutat) per al canal d'esport autonòmic, cosa que no va esser possible la passada jornada que en va visitar el Liceo de la Coruña i que estava previst en la programació, just en una jornada sense futbol. I ja posats a somiar, esperar que acabin la coberta de la pista de Jaume Tubau que, teníem la promesa ferma, estaria llesta per a l'inici de temporada (aquesta és clar) i a dia d'avui, s'han hagut de restablir els entrenaments amb una part de les obres ja realitzades.

Vam celebrar els nostres 50 anys d'història l'any passat i crec que com a l'entitat que som, fitxes federatives que tenim, equips federats, escola, etc., mereixem quelcom més per part d'aquest Ajuntament.

Ara mateix però i davant d'unes municipals, ja som conscients que només ens resta continuar 'somiant'. Celebro molt que alguns dels altres clubs hagin anat trobant el seu espai i gaudeixin dels equipament necessaris, especialment desde la inauguració del PAV de La Guinardera. Jo, en 13 anys que fa que tinc fills al PHCSC, mai havíem estat tan malament. I em consta que vostès en són conscients.

Sàpiguen però que la meva confiança (i el meu vot, és clar) ja l'han perdut. A veure si algún dia els toca també a vostès 'somiar'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.