Desídia de l'Ajuntament amb els veïns de Pau Casals


  • Comparteix:

Des de ja fa algun temps, el veïns del carrer de Pau casals -i crec que en general els veïns de la zona de Torreblanca / Escola Europa- estem deixats per part del nostre ajuntament. En reiterades ocasions hem patit la crema de contenidors a tocar dels nostres habitatges. La darrera vegada va ser la nit del 28 i 29 de desembre.

L'única cosa que fa l'Ajuntament és reposar els contenidors cada vegada que passa i no ANALITZAR i SOLVENTAR el problema (soterrar contenidors o col·locar-ne uns que siguin ignífugs). Només rebem notícies del nostre consistori en període electoral amb propaganda de la tasca que han realitzat i no dels deures que tenen pendents amb nosaltres i com els solucionaran.

A l'alcaldessa Fortuny m'agradaria preguntar-li si els veins de Torreblanca no paguem prou impostos per tenir les voreras arreglades o una il.luminacio que no sigui de polígon industrial. O, fins i tot, per què no tenim ni un trist fanal guarnit de Nadal en molts trams del barri.

Estem cansats de realitzar instàncies i de no rebre cap resposta.

Potser només som una font d'ingressos per la zona verda instal·lada després de l'estiu passat.

ÀNGELS RODRÍGUEZ



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.