Resposta al Sr. Xavier Humet


  • Comparteix:

Curiós o no, casual o no, a mesura que es van apropant les eleccions, augmenta el nombre de columnes del Sr. Xavier Humet als mitjans de comunicació. En els dos darrers mesos n'ha escrit més que en els gairebé quatre anys que portem de mandat, de la mateixa manera que en els dos darrers mesos ha vingut a més actes que en tot el mandat.

Estaria bé fer-li saber que les eleccions del proper mandat es comencen a guanyar a l'inici del mateix i no deixant-ho tot a última hora. La prova més fefaent la tenim que en molts actes amb associacions veïnals en els quals ha acudit darrerament, ni tan sols sabien el nom ni cognom del Sr. Humet ni a qui representava que, per cert, és el de la CUP-Procés Constituent.

Respecte a la columna en sí, es poden dir les coses de moltes maneres i estar-hi més o menys d'acord però el que no es pot és mentir com fa ell en tota la seva columna. Afirma haver aconseguit aturar la memòria de mandat gràcies a ells quan no és així. Ells van presentar una sèrie d'al·legacions que van comportar la celebració d'un ple extraordinari que vam rebutjar des de l'equip de govern i, per tant, es podria haver editat i distribuït la memòria de govern. L'atzar, però, va voler que la sort s'aliés en el seu camí i es convoquessin eleccions generals pel 28 d'abril. Això va fer que el decret de les mateixes s'avancés respecte a les municipals i el 4 de març fos el darrer dia per distribuir informació des de l'EMD de Valldoreix. Així que gràcies a ells, res de res!

Tampoc no li sembla bé el nou format de l''infoValldoreix', un format molt més accessible per al lector i més senzill a l'hora d'embustiar les cases. Darrere de tot això si amaga la impotència de no tenir la columna del seu grup municipal perquè no van presentar-la dins els terminis que es marca des del departament de comunicació de l'EMD de Valldoreix. Finalment, comenta que ens hem apropiat propostes seves. Estaria bé saber quines perquè en quatre anys amb prou feines els hem vist, tant pel poble com per l'EMD de Valldoreix.

Per cert Sr. Humet, la gent nova amb noves maneres de fer gestió pública qui és exactament? Si mira la foto de la seva candidatura no en veurà gaire, de regeneració política, ni gaires cares noves ni joves, més aviat tot el contrari: gent que ja ha estat en política a l'EMD (Sra. Turu, Sr. Gaya, Sra. Veciana, Sr. Delgado, Sr. Sanmartí...) i que vol tornar-hi per recuperar la vella i caduca política que, curiosament, comenta a l'inici de la seva columna.

BERNAT GISBERT és vocal de Comunicació de l'EMD



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.