Carta de l'AAVV de Can Cabassa adreçada al tinent d'alcaldia Francesc Duch


  • Comparteix:

Imatge del darrer consell de barri de Mira-sol / Foto: Cugat Mèdia

Imatge del darrer consell de barri de Mira-sol / Foto: Cugat Mèdia

Senyor Duch, permeti'm que li digui que vostè parla des del desconeixement (no vull pensar que des de la mala fe) quan afirma, en relació a Can Cabassa a l'entrevista del TOT Sant Cugat, que 'M'agradaria que els veïns entenguin que habitatge assequible no vol dir marginal'. Posa en boca nostra paraules que no hem pronunciat mai, donant a entendre que ens oposem al projecte inicial pel fet d'ubicar-hi habitatge social. De fet, l'acord al qual vam arribar amb el govern anterior preveu únicament habitatge social, ja que els veïns volem i som conscients de la necessitat d'habitatge social.

Què pretén amb la seva afirmació? Què se suposa que no entenem, si vam apostar per aquest tipus d'habitatge? Com vostè diu, aquest habitatge i d'altre que impulsi l'Ajuntament al municipi permetrà que els nostres fills puguin viure al nostre barri, al nostre municipi.

Ens agradaria que els polítics d'aquest nou govern municipal entenguessin que, amb el projecte de consens que ara no impulsen, s'aconsegueix configurar un espai amb habitatge públic, permetent alhora un creixement coherent amb el teixit urbà que envolta aquest espai i en coherència amb l'estructura urbana del municipi.

Ens agradaria que els polítics d'aquest nou govern municipal entenguessin que el que no volem és un barri massificat en un espai reduït. Volem que els veïns i veïnes que hi vivim, així com els veïns i veïnes que amb aquest projecte vindran al barri, puguin gaudir d’un entorn coherent on hi hagi un espai verd agradable, com el configurat al projecte que vam pactar també.

I sobretot ens agradaria que els polítics d'aquest nou govern municipal entenguessin que quan una candidata a l'alcaldia diu en el debat de campanya, en relació al projecte de Can Cabassa acordat, que 'l'hem de respectar perquè ens va constar molt arribar fins aquí', un cop arriba al govern ha de complir allò que va prometre.

Nosaltres no fem política. Som treballadores i treballadors, ciutadanes i ciutadans, veïnes i veïns que volen viure en un entorn al qual tenim dret. Entenem perfectament les maniobres que intenteu realitzar, apartant-nos d'un diàleg sincer i efectiu per manipular-nos i prosseguir amb els vostres projectes.

Ens sembla una gran falta de respecte que ens denigreu d'aquesta manera amb aquesta perversa afirmació. Si creieu que no ens n’adonem esteu en l’error. Ho sabem i pensem seguir treballant per defensar allò que s'acordà.

MAGALI ROBIN és la presidenta de l'Associació de Veïns de Can Cabassa



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.