Crítiques a l'acció del Comitè de Vaga Feminista a l'església del Monestir


  • Comparteix:

La protesta del 8-M va arribar fins a l'interior de l'església / Foto: Cugat Mèdia

La protesta del 8-M va arribar fins a l'interior de l'església / Foto: Cugat Mèdia

Aquest diumenge 8 de març, un grup anomenat Vaga Feminista Sant Cugat van cridar consignes contra la Mare de Déu i les persones que entraven i sortien del Monestir de Sant Cugat entre les misses d'11 i 12 del migdia. No entenc per què he de suportar insults que menyspreen les meves creences. Els faig preguntes -que potser altres també compartiran. On és el respecte a la llibertat dels altres, aquí? Com és que trenquen així la convivència del poble i cerquen enemics? Només es pot ser feminista d'aquesta manera? Què passaria si una manifestació de cristians es comportés així? Com és que no hi ha cap notícia semblant de manifestacions davant de temples d'altres religions, potser més relacionades amb el masclisme?

La setmana passada, l'escola dels meus fills va aparèixer pintada amb insults. Se'ns marca i assenyala per la nostra manera de pensar. Això té un nom. Quina llàstima que ahir, veient aquell espectacle, els meus fills es quedessin amb la idea que el feminisme és insults i agressió.

Espero que amb el meu exemple i el de les dones que els envolten (treballadores, solidàries, mares, lluitadores) els transmetem el valor del veritable feminisme.

NÚRIA PIQUÉ



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.