La polèmica de l'anella verda


  • Comparteix:

Aquests dies només es llegeix en els mitjans locals sobre les conseqüències pel que fa a l'afectació sobre el trànsit de vehicles a motor de la implementació de l'anella verda. El comerç rep les queixes del transport que ha de repartir les mercaderies i els comerços estan preocupats per les possibles repercussions en les vendes que pugui tenir aquesta mesura, que cal recordar, segons fonts municipals, és provisional o en període de prova.

Algú recorda la polèmica sobre l'hipòdrom abans de les eleccions municipals? Jo com a veí de Volpelleres, sí. Les retencions que generava aquesta obra, encara avui inacabada, feien augmentar els nivells de contaminació d'un barri ja de per si prou castigat per les retencions habituals que havia a la C-16 i a la B-30/AP-7, que de ben segur tornaran a la que entrem de nou a la nova normalitat. Val a dir que en la nova ordenança de Zona de Baixes Emissions, Volpelleres ha quedat fora de la ZBE quan van haver propostes ciutadanes que contemplaven un traçat més ambiciós que inclogués el Centre Oest de la ciutat.

Trobar el moment per implementar mesures per afavorir la millora de la qualitat de l'aire que respirem sembla que serà difícil i mai al gust de totes i tots, però, cal prendre-les i posar de la nostra part per una qüestió de salut.

JOAN CARLES DE BLAS



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.