Anella verda


  • Comparteix:

Fa uns dies que hem començat a patir les conseqüències de la denominada 'Anella Verda'. Sóc usuari habitual de la línia 3 del bus urbà, que passa dues vegades en deus minuts per els quatre cantons. El primer dia vam patir un retard de 10 minuts, el segon i tercer dia ja van ser 15 minuts i avui ja hem arribat als 22 minuts. I això que encara no han començat les escoles.

Per la parada de bus de Quatre Cantons, passen les línies 1, 2A, 2B, 3, 8 i els interurbans A4, B7 i B8. Ho dic per si a l'Ajuntament no ho saben. Si tot continua com ara, serà impossible saber a quina hora passarà l'autobús per qualsevol parada.

No entenc la necessitat d'ampliar voreres en carrers on les actuals ja tenen una amplitud considerable (Rbla. Ribatallada). Si volem pacificar el trànsit, que em sembla bé, crec que seria mes pràctic haver fet carrils BUS TAXI.

Sabeu el que passa quan a la parada Quatre Cantons, coincideixen dos o tres busos, i tots fan la parada pujant i baixant passatge i ocupant l'únic carril que queda? Doncs si no ho sabeu sortiu del despatx i ho veureu.

La puntualitat dels autobusos urbans, que generalment és (o, millor dit, era) bastant bona ja ha començat a deixar de ser-ho, no crec que sigui la millor forma de potenciar l'ús del transport públic.

Crec que aquest projecte hauria de patir importants modificacions, però no sobre el paper que ho aguanta tot: s'haurien de fer sobre el terreny i escoltant tothom.

ENRIC MARTÍNEZ RODRÍGUEZ



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.