Mainada tanca


  • Comparteix:

Exterior de l'escola bressol Mainada / Foto: Cugat Mèdia

Exterior de l'escola bressol Mainada / Foto: Cugat Mèdia

Fa pocs dies hem rebut la notícia que, aquest divendres 30 d'octubre, la llar d'infants Mainada tancarà les portes per sempre, després de més de 30 anys d'activitat. Ho fa per raons econòmiques i contra la voluntat de la direcció, les treballadores i les famílies. La crisi de la Covid-19 ha estat decisiva per arribar a aquesta situació.

Més enllà dels problemes i contrarietats que ens suposa el tancament, les famílies som conscients que tanca una institució que volia ser i ha estat alguna cosa més que una llar d'infants. Per a moltes famílies de Sant Cugat, durant tots aquests anys, Mainada ha estat una referència, una segona llar, en una època de les nostres vides on som especialment inexperts i vulnerables.

Ens sap greu que tanqui un lloc on la feina s'ha fet ben feta, s'hi ha donat i rebut amor i compromís, s'ha arriscat i s'ha innovat, sempre pensant en el millor per als nostres fills i filles.

Així doncs, volem expressar la nostra gratitud i reconeixement a l'Antònia i l'Anna Latorre, la seva família i les treballadores i ex-treballadores de Mainada, per tota la seva feina durant aquests 30 anys. Les famílies, com diu l'Antònia, només estem de pas, però Mainada es quedarà sempre en un racó del nostre cor.

Famílies i ex-famílies de Mainada



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.