Gràcies!


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: CC

Imatge d'arxiu / Foto: CC

Ara que tot s’ha acabat volem fer un agraïment a la Residència per a la gent gran Sant Cugat, del carrer de Santa Rosa.

Volem destacar el tracte que sempre ens han facilitat els i les professionals del centre durant tot aquest temps cuidant de la nostra mare, sempre amb un tracte sensible i acurat a l’alçada del que ella es mereixia, molt especialment aquests darrers dies. Una menció especial a les auxiliars d’infermeria, les persones que més temps han tingut cura d’ella en el desenvolupament mecànic i emocional diari a causa de les dificultats que li provocava la seva malaltia. També la resta de personal del centre com infermeres, fisioterapeuta, psicòloga, personal de recepció, de cuina, de neteja, de bugaderia, la perruquera i el senyor del bar del casal.

Els metges, en especial el darrer, el qual ens ha donat tot el suport i acompanyament directe en aquells moments complicats.

Acabem amb la directora i la treballadora social, que sempre ens han gestionat amb professionalitat i comprensió aquests moments finals tan complicats amb la pandèmia.

Moltes gràcies de tot cor.

Fills de la Joana Martín Verdaguer



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.