El futur que ens espera


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Ara que a poc a poc estem veient com el virus va perdent força i, de mica en mica, va arribant el final del túnel fosc en què haurem passat més d'un any, molts ens preguntem... Quin serà el nostre futur?

Abans que la Covid-19 arribés a Espanya, el futur dels joves no era massa prometedor a causa de la poca oferta laboral digna que hi havia. Actualment, després d'un any quasi de pandèmia, el futur encara és més complicat que anteriorment.

La pandèmia ha provocat que molts comerços hagin tancat en no poder suportar les restriccions i en tenir poques ajudes o ajudes insuficients per poder sobreviure. Això comporta que molta gent s'hagi apuntat a la cua de l'atur, el qual ha crescut amb uns tants per cents elevats.

Esperem que, un cop passada la pandèmia, a poc a poc puguem anar recuperant l'economia i reconstruint una nova Catalunya de manera que s'obrin diferents opcions pels joves i no tan joves que necessiten treballar i viure amb dignitat.

Cada any que passa, els preus augmenten, els salaris, en cas de fer-ho, és molt més baix que l’augment dels preus de qualsevol producte en qualsevol àmbit.

Des dels òrgans superiors i competents haurien de fer un pensament de com solucionar aquest problema que arrosseguem des de fa molts anys. Pocs som els que hem tingut la sort de seguir endavant en l'àmbit laboral i de tenir una vida normal en la qual viure amb certa tranquil·litat, però no tothom té aquesta sort.

Com a ciutadà demanaria que l'òrgan encarregat i competent en aquest àmbit protegís tota persona vulnerable i indefensa, sigui nacional o internacional.

IVÁN ZABAL




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.