L'estat dels carrils bici


  • Comparteix:

Carril bici o aparcament?

Carril bici o aparcament?

Sant Cugat presumeix de ser una ciutat amb molts quilòmetres de carril bici, però no n'hi ha prou amb construir-los. Cal fer-hi un manteniment com amb qualsevol altra infrastructura.

Per exemple, es pot comprovar l'estat de deixadesa que presenta el carril bici a la Via Augusta, al seu pas pel Centre d'Alt Rendiment, completament envaït per la vegetació.

I tal com es pot veure a lafotografia, els llocs per estacionar les bicicletes no es poden posar tan a prop del carril bici, ja que les rodes de les bicicletes ocupen tot un sentit.

Des d'aquestes línies convido a l'administració local a posar remei a aquestes dues situacions concretes, i a la resta d'usuaris de la bicicleta de la nostra ciutat a denunciar altres deficiències que puguin haver detectat per tal de millorar la mobilitat d'aquells que optem per un mitjà de transport més econòmic i sostenible.

Marcel Rodríguez



  • Comparteix:

COMENTARIS

Que valor hay que tener, quejarse de que el carril bici tiene vegetación, como se nota que vive usted en el centro, yo vivo en la Floresta, aquí las calles están sin asfaltar, cuando la vegetación me molesta, la quito, buenos estariamos si esperasemos a que los servicios municipales lo hicieran, en cuento a las bicicletas mal aparcadas, mire por donde me alegro de que usteds sean victimas de si mismos, me alegro si señor, los peatones estamos hartos de ver como ustedes con sus vehiculos de tracción humana invaden nuestros espacios naturales, las aceras y la zona peatonal, los ciclistas en su mayoria son incivicos, se nota que el Lobby de la bici manda mucho, sino de qué, iban a circular ustedes por cualquier sitio, pasando de todo, ademas sin seguro de responsabilidad civil. El sabado por la mañana, yo paseaba por la calle D Murillo, iba por la acera de la derecha en dirección rambla de Ribtallada, la acera tiene poco más de un metro de anchura, de pronto algo impato contra mi pierna derecha, era la rueda de una bicicleta, sobrasaltada me gire, le dige al ciclista que o bajase de la bicicleta o fuese por la calzada, me dijo que el vivia allí y que me callase la boca, me dijo de todo incluido que me fuese a la mierda, asi como suena, le conteste que era un mal educado, que tenia ese comportamiento porque nuestras autoridades se lo permitian, a todo esto en unión de dos ciclistas mas a trio se dedicaron a burlarse de la vieja asquerosa que le habia llamado la atención al ciclista. En total indefensión estamos los peatones en Sant Cugat, va un hombre de alto y fuerte con casco, subido en su bicicleta, te golpea y te tienes que callar, ya veriamos si me hubiese insultado si yo en vez de ser una mujer de 60 años y 1.60 de estatura, hubiese sido un hombre de su misma fortaleza fisica, seguro que el caballero no insulta ni se comporta como lo hizo, ser mujer en un mundo de machos agresivos tiene muchas desventajas. En nuestra ciudad no hay orden, la Polícia Local ve por la peatonal o por las ACERAS Y NO LES DICEN NADA, ¿HASTA CUANDO VA A DURAR ESTA SITUACIÓN?,

Maria del Carmen Freidias Garcia. Enviat el 30/jul/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.