Carta de rèplica al regidor de la CUP Ignasi Bea


Temes relacionats

Un sindicat de Mossos carrega contra un regidor de la CUP per criticar la BRIMO ( 8/mai/13)

Abans eren persones, ara són de la BRIMO ( 3/mai/13)


  • Comparteix:

Ignasi Bea de la CUP (com pot veure no li direm senyor per com s'ha retratat), hem pogut llegir el seu article d'opinió on parla dels nostres companys de la BRIMO. Com que no tenim pèls a la llengua, li direm clar:

Podríem entrar a insultar-lo i dir-li que dóna l'aparença d'aquell nen que no tenia amics i el pegaven cada dia al col·legi, però no ho farem. Podríem dir-li que dóna el perfil d'aquella persona que, per portar la contrària, vol lluitar contra la societat i els funcionaris que, segons vostè, cobren 'pela llarga', mentre el seu somni deu ser anar repartint floretes i viure en una comuna on no treballa ningú, però que alhora a ningú li falta de res. Parlant de 'pela llarga' faci públic el que cobra vostè, que no ho hem vist enlloc, i doni així exemple. En poques paraules, devia ser el 'raret' de la classe. Això li devia suposar un trauma infantil que encara no ha superat i això fa que s'hagi convertit en un 'anti-sistema encobert'.

Com li dèiem, no caurem en això, i si li direm què, sovint passem controls antidroga a la feina, justament per evitar que ningú no prengui cap substància (i al vostre partit, passeu també aquests controls?). Alhora, a dia d'avui, encara no coneixem cap mosso que hagi donat positiu en un test d'aquests tipus. És curiós que sembleu molt assabentats de quins son els símptomes d'aquesta substància estupefaent que es diu 'cocaïna'.

Potser, qui en un dia de la manifestació anava drogat era qui anava trencant tot al que al seu pas es trobava, mentre us ho devíeu mirar amb cert 'carinyo' per allò que 'possiblement' era votant vostre. Potser qui anava drogat era qui llançava objectes contra els nostres companys mentre algú s'ho devia mirar amb cert 'carinyo' també.

Sobre la matèria grisa de la qual parlaves, s'ha de mirar sempre la que un té, abans de parlar.

Per últim, només et direm que tampoc compartim els gustos musicals amb La Polla Records però ja ho diuen que 'sobre gustos no hi ha res escrit'.

Salutacions i un altre dia pensa una mica abans d'escriure.

SINDICAT DELS MOSSOS USPAC
Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya



  • Comparteix:

COMENTARIS

Segur que aquesta carta no l'ha redactat algun detractor de la BRIMO per reforçar les tesis de l'article del regidor Ignasi Bea? Perquè si prové realment d'un sindicat de policies és per preocupar-se encara més de quina mena d'individus vetllen per la nostra seguretat a les manifestacions (sic)

Eduard Anguita i Rigola. Enviat el 9/mai/13


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.