Menys per la rutina


  • Comparteix:

Ara que ja queda poc per tornar a la normalitat de la rutina diària, és potser hora de fer balanç de les vacances. L'agost s'escola poc a poc, i amb un tres i no res l'estiu serà aigua passada. Les vacances, aquest període tant desitjat al llarg de tot l'any per la majoria de gent, es convertiran altra vegada en un projecte de futur i no en una realitat tangible.

Tot i que, en aquesta època de l'any, no tothom disposa d'infinit temps lliure, sembla que una espècie de sensació de tranquil·litat s'apodera de l'ambient. Ara bé, les vacances també són, per alguns, un temps per dedicar a fer allò que vols sense estar sotmès a les cadenes de la rutina.

Davant els pocs dies que resten d'agost, el meu balanç de les vacances és realment positiu i satisfactori. Perquè el fet d'haver estat treballant durant una època que molta gent descansa no ha estat negatiu, al contrari. Tenir l'oportunitat d'aprendre i experimentar a la ràdio és quelcom d'un valor incalculable. El fet de substituir llargues estones d'avorriment voluntari per l'actualitat, redactar notícies, locutar i tantes altres coses ha estat una molt bona opció per aprofitar aquestes vacances. I, al cap i a la fi, encara queden uns dies per acabar de gaudir de no fer res abans que s'acabi l'agost...



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.