L'agost i les vacances


  • Comparteix:

Hi ha una cosa molt certa, que és que l'agost és sinònim de vacances. És molt certa perquè moltíssima gent fa vacances, però s'ha de dir que no és completament certa perquè n'hi ha uns quants que no en fan. El cas és que molts pensen que, com que ells fan vacances, són vacances... Que els bombin!

Un cartell que digui 'vacances del 12 al 27 d'agost' deixa molt clar que del 12 al 27 d'agost no hi ha res a fer més enllà del cartell. Per un que treballi de periodista, que l'alcalde estigui de vacances vol dir que per més alcaldes accidentals que hi hagi, d'alcalde no n'hi ha. Amb tot el que això implica. I un articulista que digui, quan ell se'n va de vacances i al final de l'últim article que publica, bones vacances, es pot dir que gairebé insulta els que no tenen vacances. Podria dir bon estiu i prou, o per ser més precisos, bon agost.

O sigui que entre cartells, alcaldes accidentals i articulistes de segona categoria, anem passant l'estiu.

L'agost és una meravella, com tots els mesos de l'any.



  • Comparteix:

COMENTARIS

tranquil susi a tu també t\'arribaran. Llenguatge molt agressiu, que els bombin. quan tothom torni, tu marxaràs. Anima´t i posa cara de bon minyó.

cafu. Enviat el 21/ago/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.