2015: S’inaugura el Centre d’Art Maristany


  • Comparteix:

El Centre d'Art Maristany s'inaugurava el 2015 / Foto: Localpres

El Centre d'Art Maristany s'inaugurava el 2015 / Foto: Localpres

El 4 de març de 2015 el Centre d'Art Maristany, al carrer d'Àngel Guimerà, obria les seves portes i es presentava a la ciutadania com un nou equipament de ciutat per acollir tallers, exposicions artístiques i xerrades.

Situat a tocar de l'estació de FGC de Sant Cugat, el centre es proposa donar servei a cursos d'Entretallers i del Taller Triangle i també incorpora un punt turístic. L'Ajuntament va invertir 63.000 euros per la seva remodelació.



A la seva inauguració hi van assistir més de 100 persones i va coincidir amb l'estrena de la mostra 'Ars photographica', un repàs a la trajectòria creativa del fotògraf santcugatenc Pere Formiguera i que tancava l'any commemoratiu dedicat a l'artista.

Durant l'esdeveniment, l'exalcaldessa Mercè Conesa destacava que el centre permetria 'tenir aquelles sales d'exposicions' que no es tenien fins llavors. També assegurava que el fet que es trobés al costat de l'estació permetria que les exposicions fossin 'visitades per persones que s'acosten a la ciutat en tren'.

Durant els seus quatre anys de vida, el Centre ha acollit un gran ventall de propostes culturals i exposicions. La més recent ha estat 'Entusiasme. El repte i l'obstinació en la col·lecció MACBA', un tast de la col·lecció del Museu d'Art Contemporani de Barcelona que es troba al centre des del passat mes de gener i que marxarà de Sant Cugat el pròxim nou de març.


Mercè Conesa

És un centre gran que ens permet tenir aquelles sales d'exposicions que no teníem fins ara. El fet que es trobi al costat de l'estació permet que les exposicions siguin visitades per persones que s'acosten a la ciutat en tren.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.