2011: Pere Formiguera rep el Premi Extraordinari Ciutat de Sant Cugat 2010


  • Comparteix:

Pere Formiguera i l'exalcaldessa durant l'entrega de premis / Foto: Premis Ciutat de Sant Cugat

Pere Formiguera i l'exalcaldessa durant l'entrega de premis / Foto: Premis Ciutat de Sant Cugat

El 6 de març de 2011, Pere Formiguera, considerat un dels millors fotògrafs catalans contemporanis, rebia el Premi Extraordinari Ciutat de Sant Cugat 2010.

La cerimònia que es va celebrar en diumenge, va repartir cinc premis més votats per la ciutadania. L'Associació d'Amics de Pedra i Sang, la ballarina i directora de l'escola de dansa Laura Esteve Centre de Dansa, la Llar d'Avis de la Parròquia, la Televisió Sant Cugat i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) van ser els altres guardonats de la sisena edició.

En les seves declaracions a Cugat.cat el desaparegut Formiguera va confessar-se un enamorat de Sant Cugat, explicant en clau d'humor que havia comès l'error de néixer a Barcelona i destacant la seva intenció d’exportar el nom de la ciutat al món a través de la seva obra.



L'exalcaldessa Mercè Conesa, va lloar la labor de l'artista i va assenyalar que gràcies a Formiguera, Sant Cugat s'havia pogut donar a conèixer a 'ciutats com Nova York, París o Londres', així com va assegurar que era bo que es reconegués a casa 'aquelles persones que tenen reconeixement internacional'.



Actualment els guardons reben el nom de 'Premis Sant Cugat' i ja van per la seva catorzena edició. El lliurament dels Premis Sant Cugat 2018 s'efectuarà el pròxim 31 de març al Teatre-Auditori de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.