2017: Es posa la primera pedra del futur institut Leonardo da Vinci


  • Comparteix:

Moment de l'acte de l'any 2017

Moment de l'acte de l'any 2017

El 7 d’abril de 2017, la consellera d’Ensenyament Meritxell Ruiz, i l'alcaldessa, Mercè Conesa, col·locaven la primera pedra del que seria el futur institut Leonardo da Vinci. Amb un pressupost de 7,5 milions d'euros, el centre es començava a construir al carrer d'Alfons d'Aragó, just al costat de l'estació dels FGC de Volpelleres i tindria sis línies d'ESO i tres de batxillerat.


A més a més, l'Ajuntament i la Generalitat també acordaven construir un pavelló esportiu de 1.175 metres quadrats que els alumnes del centre poguessin utilitzar com a gimnàs, així com les entitats esportives fora d'horari lectiu.

Durant la jornada també hi van fer acte de presència per manifestar el seu malestar els membres de la campanya veïnal #VolpelleresViu, lamentant la tala d'arbres per construir l'institut.



El Leonardo da Vinci, que és el més gran de Catalunya, ha obert les seves portes aquest curs 2018-2019. Tanmateix, els seus alumnes de secundària i batxillerat no van poder començar les classes fins una setmana més tard de la prevista a causa de les obres.

El centre, a més, va inaugurar-se oficialment el passat 4 de febrer de la mà del conseller d'Ensenyament, Josep Bargalló i l'alcaldessa, Carmela Fortuny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.