Fa 7 anys, Sant Cugat es bolcava en l'homenatge que declarava Pilar Gefaell filla predilecta del municipi


  • Comparteix:

El 5 de maig del 2012, nombrosos amics i familiars de la dobladora i col·laboradora de Cugat.cat Pilar Gefaell omplien d'emocions la sala El Siglo Mercantic. Va ser en l'homenatge que va portar el nom de 'La festa que va voler la Pilar'.

Tal com explicava el marit de Gefaell, desapareguda el 14 de gener de 2012 als 48 anys, el motiu de la reunió era per 'celebrar el final del dol i canviar-lo per l'alegria'. L'acte va comptar amb un concert de guitarra, una lectura de poemes i una volada de globus on cadascun dels assistents, amics i familiars, van escriure un missatge dirigit a la santcugatenca.

La festa-homenatge també va servir per lliurar la placa que acreditava la dobladora i col·laboradora de Cugat.cat com a filla predilecta de Sant Cugat, tal com va aprovar per unanimitat el ple municipal. Els encarregats de rebre-la van ser els seus fills i, l'exalcaldessa, Mercè Conesa, va destacar durant l'acte l'honor que havia estat tenir-la com a santcugatenca.

Pilar Gefaell va estar vinculada a Cugat.cat des dels seus inicis com a ràdio local i va ser una de les veus més representatives de l'emissora en protagonitzar bona part de les falques i programes com 'Pares i nins'. En la seva darrera etapa professional, la col·laboradora estava al capdavant de l'àrea comercial de Cugat.cat, que compaginava amb el doblatge de pel·lícules, una faceta que va iniciar de ben jove.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.