9 anys de l’arribada del ferrocarril a Volpelleres


  • Comparteix:

L'estació de FGC de Volpelleres va entrar en funcionament al 2010 / Foto: Premsa Sant Cugat

L'estació de FGC de Volpelleres va entrar en funcionament al 2010 / Foto: Premsa Sant Cugat

El 5 de juny de 2010, l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de Volpelleres es convertia en una realitat i els primers combois amb passatge hi arribaven durant el matí.

Les obres de construcció de l'equipament, dos edificis connectats per un pas subterrani i amb dues entrades independents, s'havien realitzat durant els últims 15 mesos en comptes dels 22 inicialment previstos i van tenir un cost de 19,6 milions d'euros.

La jornada es va veure deslluïda a causa de la concentració dels treballadors de FGC a l'entrada de l'estació en contra de les mesures que havia pres el Govern espanyol per fer front a la crisi econòmica. Aquests van impedir que les autoritats poguessin fer els parlaments previstos per la inauguració.

Tanmateix, l'arribada del ferrocarril a Volpelleres es convertí en un esdeveniment històric pel barri i pels seus veïns, que es van mostrar entusiasmats amb el nou equipament.

Així ho va explicar Cugat Mèdia:





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.