6 anys de la festa final dels 25 anys de Protecció Civil


  • Comparteix:

El 8 de juny de 2013, els voluntaris de Protecció Civil tancaven els actes de celebració del seu 25è aniversari amb una festa oberta a la ciutadania.

Aquell dia la celebració va comptar un espai amb inflables i activitats infantils per als més petits a càrrec de Dinamiks. El punt final es posava a la nit amb un sopar i un ball popular.

Amb la mirada posada al futur, els responsables de l'associació consideraven que l'entitat ja estava consolidada a la ciutat però que era necessari professionalitzar-se, i es proposava potenciar cursos de formació per als seus membres.

A més, l'entitat es posava com a repte formar part del registre d'associacions de Protecció Civil de la Generalitat, així com buscar patrocinadors i col·laboradors per assegurar el manteniment econòmic dels vehicles i d'aquesta manera fer front a les retallades de les subvencions públiques.

Aquesta no és la celebració més recent de Protecció Civil. A finals de l'any passat l'entitat feia 30 anys, però escollia el mes de novembre per celebrar l'efemèride, que comptaria amb la presència de responsables polítics i altres cossos que han col·laborat durant aquest temps amb l'entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.