Fa cinc anys de la mort de l'expresident del Centro Castellano-Manchego i exregidor Juan Carrasco


  • Comparteix:

Juan Carrasco va tenir un paper important al Centro Castellano-Manchego / Foto: Cedida

Juan Carrasco va tenir un paper important al Centro Castellano-Manchego / Foto: Cedida

L'expresident del Centro Castellano-Manchego i exregidor del PSC Juan Carrasco va morir el 28 de juliol de 2014. Carrasco va estar al capdavant de l'entitat durant 18 anys i present al consistori durant els mandats del 1979 al 1983 i de 1987 a 1991.

La família i els amics de Juan Carrasco van donar el dia després un últim adéu a l'exregidor i expresident del Centro Castellano-Manchego, una cerimònia que va servir per destacar el seu compromís amb les cultures catalana i manxega i el seu activisme polític.

Prop d'un centenar de persones es va acostar al tanatori per acomiadar-se de Carrasco. Carrasco va exercir com a regidor del PSC al consistori municipal durant els mandats 1979-1983 i 1987-1991. A banda de la seva tasca política, el socialista també va estar vinculat al Centro Castellano-Manchego, associació de la qual va ser president durant 18 anys. El llavors president de l'entitat, Jesús Olmedo, va destacar el compromís de Carrasco per dinamitzar la ciutat de manera que la cultura manxega quedés representada.

Carrasco també va ocupar durant molts anys el màxim càrrec de la Federació de les Cases Regionals de Castella La Manxa a Catalunya. A l'acte de comiat hi van participar diversos representants dels partits polítics, inclosa l'alcaldessa. Mercè Conesa va agrair l'activitat política que va fer Carrasco i va destacar el seu compromís amb la justícia social.

L'acte va servir per destacar la vessant solidària de l'exregidor i també el seu compromís amb la ideologia d'esquerres. De fet, en un moment de la cerimònia es va recitar l'himne 'La Internacional'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.