Fa quatre anys que va tancar l'espai gastronòmic i cultural Terra Dolça


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del local / Foto: Terra Dolça

Imatge d'arxiu del local / Foto: Terra Dolça

L'1 d'agost de 2015, l'espai gastronòmic i cultural Terra Dolça va tancar portes. Després de 10 anys al carrer d'Enric Granados, el seu propietari, Guim Pros, va decidir acabar amb aquest projecte per centrar-ne en una nova oportunitat professional en l'àmbit gastronòmic 'que no es podia deixar escapar'.

L'espai va néixer el 13 de maig del 2005, les obres van començar un any abans, amb la intenció d'unir l'esfera gastronòmica i la cultural. Pel Terra Dolça hi van passar artistes com Pau Riba, Feliu Ventura i Cesc Freixes, així com altres personalitats de l'àmbit cultural i periodístic com Mònica Terribas, Víctor Alexandre i Martxelo Otamendi.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.