Fa un any que Sant Cugat va acollir els World Games per a persones amb paràlisi cerebral


Temes relacionats

Sant Cugat aspira acollir el Mundial de futbol 7 de paralítics cerebrals del 2020 (11/ago/18)


  • Comparteix:

L'equip espanyol a la inauguració dels Wolrd Games / Foto: CP World Games

L'equip espanyol a la inauguració dels Wolrd Games / Foto: CP World Games

Sant Cugat es va convertir en la capital mundial de l'esport adaptat amb la celebració dels World Games per a persones amb paràlisi cerebral. 600 esportistes de 24 països van competir en atletisme 'race running', natació, futbol 7, futbol 7 femení, boccia i eslàlom en cadira de rodes. La cita, organitzada per la Federació Esportiva Catalana de Paràlisi Cerebral (FECPC), l'Associació Internacional d'Esports de Paràlisi Cerebral (CPISRA) i l'Ajuntament, es va allargar una setmana. Guillem Rivera, en futbol 7, i Mònica Bell, en boccia, eren la representació santcugatenca. El CAR i les ZEM Jaume Tubau i Rambla del Celler es van convertir en els espais de la competició.

La ciutat va deixar el llistó ben alt, tant és així que la CPISRA es va referir als jocs com els 'millors' World Games. Una valoració que va encaixar amb gran satisfacció la FECPC i l'Ajuntament, amb la mirada posada en poder acollir el 2020 el mundial de futbol 7.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.