Un any de l'obertura dels Cinemes Sant Cugat


  • Comparteix:

Exterior dels Cinemes Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Exterior dels Cinemes Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

El 4 d'octubre de 2018 va obrir les portes Cinemes Sant Cugat, les noves sales de cinema al centre de Sant Cugat, després d'uns mesos tancades per la marxa de Cinesa de la ciutat. L'operador local Picking va assumir la gestió de les sales amb una programació, que aposta per les cintes comercials i independents, i que no ha perdut l'esperit d'anar incorporant cicles temàtics com el de cinema d'autor, entre d'altres.

Els nous Cinemes Sant Cugat havien d'estar oberts uns mesos fins que comencessin les obres de la sala polivalent que s'havia d'ubicar en el mateix espai. Finalment, però, el nou govern va aturar l'inici de les obres per la impossibilitat d'acomplir amb el projecte original i el pressupost acordat. Aquesta decisió ha fet que Sant Cugat continuï tenint cinema al centre de la ciutat.

Ara l'Ajuntament ha d'obrir un nou concurs de gestió de l'equipament. Fins llavors, es mantindrà el grau d'autorització a precari de l'actual gestor, Picking SPI.

Durant els primers mesos del 2019, han passat pels Cinemes Sant Cugat 30.000 espectadors, tot i que coincideix amb el tancament per reformes dels cinemes Yelmo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.