Cinc anys del naixement d'Edicions Xandri


  • Comparteix:

Alguns dels llibres editats per Edicions Xandri / Foto: Cedida

Alguns dels llibres editats per Edicions Xandri / Foto: Cedida

El 15 d'octubre de 2014 es donava a conèixer el naixement d'Edicions Xandri, fundada pels santcugatencs Joan Ramon Armadàs i Eduard Anguita. La voluntat era treure noves històries a la llum. L'editorial, que es va presentar en societat a Sant Cugat el 8 de novembre d'aquell any en el Festival Nacional de Poesia, volia ser una alternativa per als autors a les grans empreses del sector, esperit que cinc anys després no han abandonat.

Edicions Xandri arrencava amb tres títols: 'Poemes de primavera i quasi istiu' d'Azalaís de Gausac, pseudònim del valldoreixenc Arnau Martorell; 'Mystero. El imperio de las tinieblas', de Miquel Giménez, i 'El enigma Honyadi' d'Ignacio de Castro. Es tractava d'una primera onada de publicacions d'autors que els mateixos responsables de l'editorial coneixien personalment, amb tiratge que anava dels 100 als 500 exemplars.

L'editorial
Edicions Xandri vol oferir els llibres a un preu assequible per incentivar-ne la lectura. L'editorial se centra en la publicació en paper i està oberta a qualsevol tipus d'obra i segment, tot i que també es marcaven l'objectiu de publicar de manera regular poesia.

Cinc anys després, Edicions Xandri compta amb una quinzena de llibres editats. A més, organitza el festival de novel·la negra de Sant Cugat, el Sang Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.