22 anys del primer llibre de poesia de Sam Abrams


  • Comparteix:

El poeta Sam Abrams / Foto: Cugat Mèdia

El poeta Sam Abrams / Foto: Cugat Mèdia

El 9 de desembre de 1997 l'escriptor i traductor santcugatenc Sam Abrams presenta 'Calculations...', el seu debut poètic, a la Llibreria Paideia. El volum, en edició bilingüe anglès-català, està editat per Proa i forma part de la col·lecció Els llibres de l'Óssa Menor. Acompanya Abrams el narrador Jaume Cabré, que fa de mestre de cerimònies.

En el poemari, estructurat en tres parts, Abrams inclou una trentena de composicions. El santcugatenc també adapta poemes d'altres autors com Marià Manent, Tomàs Garcés, Joan Teixidor i Joan Margarit.

Sant Cugat té un pes específic en el poemari. Abrams recorda la ciutat en composicions com 'Sobre la vida de l'home', que fa referència al Monestir, o 'Pi ver', inspirat en un pi de l'estació de Valldoreix.

Sam Abrams i Jaume Cabré acaben l'acte amb un recital bilingüe. Abrams llegeix els poemes en la seva versió original i Cabré els poemes en la versió catalana de Francesc Parcerisas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.