2002: Les campanades de cap d'any de TV3, a Sant Cugat


  • Comparteix:

El 31 de desembre de 2002 es retransmeten les campanades de cap d'any de TV3 des del Monestir, fet que serveix per donar més rellevància a l'Any del Mil·lenari. Lídia Heredia, reportera d''En directe' de TV3, i Toni Clapés, de 'Versió original' de Catalunya Ràdio, retransmeten les campanades des del Monestir i milers de persones s'apleguen a la plaça d'Octavià i als voltants.

En el moment de les campanades, el Monestir s'il·lumina de color verd, blau i vermell i la rosassa es converteix en un peculiar rellotge de llum. Al toc de les 12 campanades, porcions de llum marquen les hores a la rosassa. Una pluja de confeti i els brindis amb cava donen la benvinguda al nou any 2003.

Abans i després de les campanades, Sant Cugat té una presència important en l'espai 'Campanades en directe' de TV3. A la plaça d'Octavià actua l'Orquestra Plateria, que omple de ritme la nit.

TV3 escull cada any una ciutat diferent de Catalunya per retransmetre les campanades i per primera vegada l'esdeveniment se celebra a la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.