Catorzè dia de campanya


  • Comparteix:

Després d'anys d'escamotejar els debats electorals, sembla que els dos grans partits espanyols li han trobat gust a això d'escenificar una pugna dialèctica més teatral que real. I vés per on, en aquesta campanya n'hem tingut doble ració.

Una ració insuficient, poc adequada al hàbits alimentaris de la ciutadania catalana i, el que és pitjor, elaborada amb un ingredients que fan de mal digerir. El debat, deixant de banda els aspectes interpretatius, va oferir poques novetats. Ambdós van repetir fins a la sacietat arguments que ja havien utilitzat anteriorment: ous, pa, llet, guerra d'Iraq... La cançó de l'enfadós. Com en l'altre ocasió, Catalunya va esdevenir un mer decorat que servia perquè els dos candidats traiessin pit i espanyolisme. Ningú no ens va defensar recordant l'espoli fiscal que delma la nostra economia, ningú no va reconèixer la sistemàtica discriminació que hem patit en la construcció d'infraestructures, ningú no va defensar el català dels atacs soferts...Quan es tracta de defensar els interessos de Catalunya no hi ha, doncs,debat: només la força d'Esquerra n'és la garantia.

ANDREU FREIXES
ERC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.