Últim dia de campanya


  • Comparteix:

Ja no queda gaire per a que arribi el dia tan esperat, i és per això, que el Partit Popular necessita que aquelles persones plenes d'il·lusió, de forts principis i d'idees clares, facin l'esforç final anant a votar, i garantitzant l'èxit de les seves esperances: els desitjos de poder convertir, de nou, el nostre país, en un país com Déu mana.

A diari, se'ns mostra com la economia espanyola necessita reformes urgents, i només un pla de xoc, com el que varem posar al seu dia amb el Rodrigo Rato, faria que es dinamitzés els llocs de treball i es pogués controlar millor els preus. També, veiem, com el problema de la immigració, i de la violència de gènere continua essent presents, per la absència de polítiques eficaces i fetes amb seny.

El problema territorial i identitari mai havia estat tan exalçat i efervescent com fins ara, ja que mai cap altre dirigent havia cedit tant als nacionalismes xenòfobes, ni havia tingut com a 'Santos Varones' una colla de fanàtics terroristes. A nivell internacional, ens hem quedat tot sols, sols amb uns règims dictatorials o pseudodemocràtics que en comptes de fer passes endavant, les fan cap enrere, i del bracet sembla ser que volen que anem nosaltres.

Rajoy, per tant, és cabdal per a tenir-ho present el dia 9 a les urnes, perquè, veritablement, representa una clara alternativa de Govern, en disposar d'un equip de persones altament capacitat i qualificat per a fer propostes sòlides i amb una voluntat ferma d'acomplir-les, que puguin treure a Espanya dels seus problemes, i alhora, desviar-la del camí insostenible i en declivi per on se la vol portar. És per això, que des de la nostra formació, t'animem a conscienciar-te amb la teva societat i amb el teu dia a dia, i et demanem que vagis a votar a l'únic partit que et garantirà uns 4 anys on. a més d'una estabilitat econòmica, sigui present la justícia i la llibertat de tots els espanyols.

ARIADNA HERNÁNDEZ
PP


(NOTA: Aquest diari de campanya ha estat escrit abans de l'atemptat perpetrat per ETA, aquest divendres al migdia)



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.