Tretzè dia de campanya


  • Comparteix:

Aquest 3 de març les JERC de Sant Cugat hem gaudit, una vegada més, d'una de les festes més importants per la nostra vila: Sant Medir. En el sant Medir d'enguany hem pogut veure personatges claus del nostre poble i nació, però volem recordar que aquesta festa també pertany a les sancugatenques i santcugatencs.

El significat de sant Medir per a les JERC no només és una de les festivitats local en què no anem als nostres llocs d'estudi i/o treball, sinó que la implicació és elevada. Les JERC hi hem fet cap com cada any, ja que es tracta de l'aplec més important de la nostra ciutat. Ho hem fet portant a terme unes tasques col·laboratives per tal que sant Medir gaudeixi de tanta bona salut com en gaudeix ara. Però, a més, realitzem una important tasca difusora del independentisme català.
Les JERC de Sant Cugat sempre hem estat presents en dates importants per la ciutat i sant Medir no podia ser l'excepció. La nostra Secció Local no recorda els inicis de la relació JERC-sant Medir només recordem tots les diades amb la presència de les JERC.

Per tot això des de les JERC de Sant Cugat desitgem molts sants Medirs més i amb tanta salut com el d'enguany.

JERC de Sant Cugat del Vallès



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.