Últim dia de campanya


  • Comparteix:

Hem arribat al final de la campanya electoral, i som a la cruïlla del camí. El recorregut que està per decidir és el futur del nostre país. Greu decisió que no hauria de deixar ningú indiferent. Han estat uns dies intensos, allaus de lemes, de missatges, de propostes. És el moment del compromís de la ciutadania amb la democràcia.

El PSOE i el PSC defensem un model social per a Espanya. Les peces a encaixar són:
La consolidació de l'estat del benestar social, el suport a les famílies, la protecció de la infància, de les persones grans perquè tinguin una vida més segura i activa, dels joves en el seu procés d'emancipació. La protecció dels sectors socials més febles i necessitats. L'augment de les pensions i del salari mínim interprofessional.
L'activació dels motors de la modernització que són les infraestructures, el transport, la formació, la innovació, la investigació, el turisme raonable, la regulació dels mercats i de la competència.
El progrés sostenible, la lluita contra el canvi climàtic. La protecció, conservació i recuperació del medi ambient. La potenciació del medi rural i el seu sistema productiu.
La defensa de la cultura rica i diversa en una Espanya plural, cohesionada i còmoda per a tothom. La garantia de la llibertat individual, la democràcia participativa, la igualtat de la dona, la convivència, el respecte, la igualtat de tracte i d'oportunitats.
La justícia al servei de la ciutadania. Un país solidari que s'esforça per la pau i la protecció dels drets humans. Un país respectuós amb les persones immigrades, que ens necessiten i a les que nosaltres també necessitem.
Comparem l'obra política de la dreta i de l'esquerra, comparem el tarannà democràtic i l'estil del Sr. Rajoy i del Sr. Rodríguez Zapatero, i votem amb totes les nostres forces !!
Tomás Peire
PSC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.