JOSÉ DOMINGO: 'Ciutadans ha de canviar de cares'


  • Comparteix:

Continuem la ronda d'entrevistes als diputats santcugatencs del Parlament. Domingo, que també és portaveu adjunt de Ciutadans-Partit de la Ciutadania, proposa una renovació al si de la formació.

ESCOLTA-HO

Domingo aposta per la fórmula del 'canvi de cares' a la direcció de Ciutadans per tal de renovar l'executiva del partit i d'aquesta manera 'obrir el debat dins de la formació i la militància'. El polític santcugatenc considera que cal superar la imatge de 'partit amb un únic referent' i donar més sensació coral a la societat.

Segons el portaveu adjunt, Ciutadans no s'ha mobilitzat prou els darrers temps i cal que la formació torni a 'sortir al carrer' per transmetre el seu missatge polític a la ciutadania. En aquesta mateixa línia el parlamentari santcugatenc ha afirmat que cal celebrar una assemblea extraordinària per donar veu a altres persones amb capacitat política que les que fins ara han estat la imatge del partit.

La proposta d'assemblea extraordinària que José Domingo, junt amb el vocal secretari del grup parlamentari de C's, Antonio Robles, ha presentat a la direcció del partit seria pels propers 27 i 28 d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.