Alumnes feliços, autònoms i preparats per a un món en canvi

El nostre repte per aquest curs és formar tant acadèmicament com en valors a nois i noies en un món en canvi constant


  • Comparteix:

esther.herranz

Esther Herranz


Publicat: el 11/set/18
Els experts |
PDF

El nostre col·legi va néixer el 1996. Els seus fundadors, un grup de professionals de l'ensenyament, creia en una educació plural, que formés en valors universals com el respecte, la solidaritat, la creativitat i la responsabilitat a nois i noies que haurien de fer front als reptes que implica viure en un món global.

Fa uns anys vaig prendre el relleu del meu pare en la direcció de l'escola fent equip amb Mike Barrett, director pedagògic. Crec que la visió de les persones que la van crear és més vigent que mai. Continuem formant des de l'excel·lència educativa, en cinc idiomes, i preparem els nois i noies en un món que ha canviat molt en 22 anys.

El nostre repte per aquest curs és formar tant acadèmicament com en valors a nois i noies en un món en canvi constant, i acompanyar-los des dels quatre mesos amb atenció personalitzada, perquè cada ésser humà és únic.

Considerem fonamental mantenir l'excel·lència educativa que fa possible que els nostres alumnes estudiïn el grau universitari que desitgin, a casa o a l'estranger, o destaquin com artistes i esportistes en competicions nacionals i internacionals.

Més enllà d'això, però, ens proposem que siguin persones bones, solidàries i felices. Preparades per fer front als canvis professionals, però també amb confiança en elles mateixes i serenor per poder moure's a la vida amb seguretat i confiança. Especialment en un context de canvi constant com l'actual.

Treballo a una escola amb professors i especialistes enamorats del projecte educatiu i de la seva professió. Aquest curs, un any més, ens comprometem a fer allò que més ens agrada del món donant el millor de nosaltres perquè els 1.500 nens que, cada matí, creuen la porta de l'escola, siguin d´adults la millor versió d'ells mateixos, com a professionals però, sobretot, com a persones.

Esther Herranz Frías és directora general de l'European International School of Barcelona



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.