Ni mig santcugatenc


  • Comparteix:

blai.blanquer

Blai Blanquer


Publicat: el 15/jun/14
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Per més que pregonin que la macroeconomia comença a surar, el servei que presta 'el recer' de Caritas als santcugatencs que passen penúries encara és indispensable.

Mantenir la taula parada i el magatzem en condicions per la bona conservació dels aliments que es compren, els procedents de donacions i els que provenen de l'hort de Valldoreix, comporta una elevada despesa. Avui 1.500 conciutadans (la meitat dels quals són santcugatencs de tota la vida) reben els ajuts alimentaris del 'recer'.

Fa més d'un any els responsables de Caritas van calcular que es podia garantir la continuïtat d'aquest servei amb 800 subscriptors de 10 euros al mes. I es va llençar la crida a la ciutat que té 86.000 habitants. N'hi ha prou amb un de cada cent per aconseguir l'objectiu. La campanya s'ha anat difonent per diferents mitjans i al cap d'un any hem de donar les gràcies als que de seguida es van subscriure. Però avui per avui, hem de lamentar que, entre tots els santcugatencs, no passem de 350 subscriptors. És a dir, no ha respost a la crida ni mig santcugatenc de cada 100. Com que la indiferència no honora cap ciutat, nosaltres en això no podem estar orgullosos de la nostra. Però encara hi som a temps!

BLAI BLANQUER és rector de la parròquia de Sant Pere d'Octavià



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.