Sembla que tinguin pressa


  • Comparteix:

roser.casamitjana

Roser Casamitjana


Publicat: el 26/jun/14
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Darrerament el nostre govern local esta prenent decisions d'una forma que podríem qualificar de precipitada.

La primera d'elles la tenim en la nova ubicació d'Entretallers, aquest espai dinàmic que es pretén que engresqui al màxim nombre de persones en l'aprenentatge de l'art en les seves diferents manifestacions i que tenia la seva seu al Mercantic. Però heus aquí que l'incendi que va patir la nau va obligar el seu trasllat. I aquí comença el viacrucis: primer a la Casa de Cultura i després es dóna per fet el seu trasllat al Casal de Mira-sol, sense haver-ho parlat amb les associacions de veïns, ni amb l'Escola Catalunya ni, per descomptat, amb els grups de l'oposició. Vist l'enrenou, es tira enrere i, ara sí, es parlarà amb tothom i "no es farà res que no estigui consensuat amb els veïns". Fantàstic!.

Les altres les tenim a la Floresta. I aquí cal recordar la reconsideració de l'equip de govern de construir una promoció de pisos protegits al barri degut a l'oposició de veïns i veïnes que s'oposaven a la tala de 130 arbres per a aquesta construcció. Doncs ara les protagonistes són les cases dels mestres. Es tracta de 6 cases propietat de l'Ajuntament i que han estat ocupades pel col·lectiu Masoveria Urbana 6 Claus. Fins ara ningú havia fet esment de que aquelles cases estaven allà, però tan aviat com han estat ocupades, ja s'ha anunciat que es destinaran a ús social. Però pel que diuen fonts municipals no estan en condicions de ser habitades, així que caldrà arranjar-les, però també això ja estava previst i ho farà la cooperativa Sostre Cívic. Cal dir que entre l'ocupació i la notificació dels plans municipals ha passat 1 dia! Més ràpid no pot ser.

I si seguim a La Floresta veurem que la seva piscina està oberta 2 mesos i 6 dies l'any i que el preu que es va posar per l'abonament d'una família amb dos fills va ser de 480 euros. Ràpidament es va constituir la Plataforma Piscinera que va posar el crit al cel per aquest despropòsit, especialment per comparació amb altres poblacions veïnes, i en una setmana han aconseguit recollir més de 1.000 signatures en contra. Doncs vet aquí que, com per art de màgia, el preu de l'abonament ha passat a ser de 80 euros. Sembla allò de que qui no plora no mama.

I per tancar el recull, què podem dir de l'embolic que s'ha creat amb el que havia de ser el nou regidor per substituir al Sr Romero? Ja semblava tot lligat amb el Sr Lluís Fernández, fins i tot semblava que podria compaginar els dos càrrecs: el que tenia fins ara com a president de la Fundació Sant Cugat Actiu i el nou càrrec de regidor. Però resulta que l'interessat ha dit nanai, que es queda amb la presidència de Sant Cugat Actiu i que ja us ho fareu. Potser no havia acabat de fer comptes i quan els va fer ho va veure clar. No ho sabem, però en qualsevol cas creiem que tot plegat ha produït un bon rebombori i ha posat de manifest, una vegada més, el grau d'improvisació en que el govern de la nostra ciutat fa determinades coses.

ROSER CASAMITJANA és regidora d'ICV-EUiA



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.