Iceta, no és l'esquerra ni la dreta!


  • Comparteix:

lluis.mont

Lluis Mont


Publicat: el 7/jul/14
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

La barreja volguda i perversa d'alguns partits hereus de l'esquerra marxista (PSC i Iniciativa) del dret d'autodeterminació i l'organització de l'estat és còmica. A quin estat volen aplicar les seves propostes d'organització econòmica neo-marxista, o socialista, si no tenen estat?

Un partit d'àmbit català només té sentit si un creu en l'Estat català. Si un no té estat i no lluita per crear-lo, el que ha de fer és simplement fer d'agrupació local d'un partit estatal, com fa el PP. Per tant, el PSC i Iniciativa haurien de decidir quan abans millor què volen ser de grans. Més enllà, òbviament, que el PSC no pot oposar-se al dret d'autodeterminació, sense fer un ridícul monumental. Un partit autoanomenat progressista no pot oposar-se a drets bàsics sense caure en una contradicció letal per la seva supervivència! Quan es va crear l'estat d'Israel, els sionistes, socialistes i conservadors van haver de treballar plegats i no discutien sobre si primer s'haurien d'evitar retallades; discutien sobre com fer un nou estat. Així doncs, en aquests propers mesos, molta gent s'haurà de retratar, perquè no es pot ser a missa i a la processó.

LLUÍS MONT és cardiòleg



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.